Opråb til turister:

En ø-ferie er altid noget ganske særligt. At være omgivet af vand på alle sider, at være afskåret fra fastlandet betyder også at være væk, og så er det nok lettere helt at holde fri – specielt hvis man også holder  fri fra alle de skærme, vi ellers er omgivet af.

Stilheden, følelsen af at være ved verdens ende. Himlen og havet. Tiden står stille…men så vågner nysgerrigheden: Hvem er det, der bor her? Hvad foretager de sig? Hvordan har de levet?

For turister med Alfeline som guide rundt på øerne, er det som at blive inviteret indenfor. Nu er det ikke kun de obligatoriske seværdigheder, der er i spil, men husene, hvor befolkningen bor og lever – og har levet.

Læs Alfeline-historierne, spil vendespillet, der motiverer til et familieorienteringsløb rundt på øen. Find de billeder, I lige har siddet og vendt og oplev øen, så den går ind under huden på Jer.

Om I sidder tæt omslynget i sofakrogen og læser højt, sidder og maler alfeliner, spiller vendespil eller ligger i shelteret ved Bækskilde Strand og læser højt, så er det NU, I er  sammen – om noget, der ER og noget, der VAR engang. Historien bliver levende og nær, tolket af den lille fantasifigur – Alfeline.

Og inspireret af de små finurlige fortællinger, begynder I sikkert selv at fortælle – Jeres egne historier… og da bliver ø-ferien en uforglemmelig oplevelse… og forresten – I-pad og telefon havde I jo slet ikke brug for.

TAG PÅ Ø-KIG MED ALFELINE. Finurlige fortællinger for hele familien!

Alfeline-historierne er familie-fortællinger, der ikke blot henvender sig til øboere.

For en udenforstående læser måske en  øjenåbner for, hvordan livet i et såkaldt udkantsområde leves.

Værdierne bobler op igennem fortællingerne,

hvor fortid, nutid og fremtid smelter sammen i et

FORGLEMMIGEJ.